0 items in het mandje
  • Geen items in het mandje.

Vraag & antwoord

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hieronder treft u een overzicht aan van de meest gestelde vragen met het bijbehorende antwoord.
Voor al uw overige vragen verwijzen wij u naar onze contactgegevens.
Wij staan u graag te woord voor al uw vragen!

Wat zijn de levertijden?

 

De gemiddelde levertijd van een bestelling binnen Nederland ligt onder normale omstandigheden tussen de 2 en 7 werkdagen. De uiteindelijke levertijden zijn echter afhankelijk van factoren zoals voorraadstatus, seizoensdrukte en vakantieperiodes.

 

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

 

Al onze producten worden vervoerd middels een door Houthandelnoord.nl aangestelde transporteur welke middels een vrachtwagen uw bestelling bij u komt afleveren. Zodra uw bestelling bij ons klaar staat voor verzending zal deze als afleveropdracht bij de transporteur worden aangemeld. De transporteur haalt vervolgens uw bestelling bij ons op om deze in te plannen voor vervoer naar het door u opgegeven afleveradres en zal u daarna telefonisch benaderen voor het maken van een leveringsafspraak.

 

Let op!
U dient er rekening mee te houden dat een transport-vrachtwagen een groot voertuig is. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat deze niet bij u voor de deur kan en/of mag komen. Laat het ons of de transporteur voortijdig weten indien het afleveradres niet toegankelijk is voor een vrachtwagen. De transporteur kan hier dan rekening mee houden en zoeken voor alternatief vervoer of levering met bv. een kooiaap.

 

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

 

U kunt uw aankoop op de volgende manieren betalen:

  • Contant of PIN bij afhalen
  • Online via iDEAL
  • Online via Bankcontact/Mister Cash


De beschikbare betaalmogelijkheden zijn afhankelijk van het land van aflevering.
Indien een PIN betaling bij de transporteur niet mogelijk is ontvangt u van ons de factuur via de e-mail.

 

Kan ik mijn bestelling ook zelf ophalen?

 

U kunt uw bestelling natuurlijk ook zelf afhalen! U kunt dit tijdens het bestellen aangeven. Wij zullen u dan zodra uw bestelling klaar staat telefonisch op de hoogte stellen dat deze klaar staat om door u te worden opgehaald.

 

LET OP!
Indien u de bestelling nog niet heeft betaald kunt u deze bij het zelf afhalen contant of via PIN afrekenen.

 

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd!

 

Mist u een onderdeel?

 

Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten door ons te bellen of een e-mail te sturen naar info@houthandelnoord.nl. Vermeld bij vermiste onderdelen uw naam, telefoonnummer en ordernummer van de bestelling.

 

Uw ordernummer kunt u terug vinden op uw orderbevestiging en/of factuur die u via de e-mail en/of post heeft ontvangen.

 

Zijn er beschadigingen?

 

Maak hierover zo spoedig mogelijk een melding door ons te bellen en een e-mail te sturen met daarin duidelijke foto’s van de beschadiging(en) naar info@houthandelnoord.nl.

 

Wij zullen u na evaluatie van het probleem zo spoedig mogelijk het beschadigde of missende onderdeel nazenden.

 

Weergave van kleuren

 

Bij Houthandelnoord.nl is het mogelijk het hout in nagenoeg elke gewenste kleur te leveren. Ook kleurcombinaties zoals bijvoorbeeld white wash of grey wash behoren tot de mogelijkheden. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. LET OP! – De weergave van kleuren op de productfoto’s kan afwijken van de daadwerkelijke kleur en zijn derhalve slechts ter benadering.